“IG Provide LTD”е бързо развиваща се агенция за подбор на персонал.Ние сме официално лицензирани със лиценз издаден от агенцията по заетостта със– № 2159 .

Нашият екип създаде IG Provide, за да бъде в помощ на търсещите  работа в чужбина. Всеки един от екипът на нашата агенция е работил в чужбина и разбира за трудностите при намиране на работа и квартира там. При нас Вие ще получите безплатни съвети,подкрепа и помощ при настаняване и намиране на работа. Ние сме готови  да откликнем в най-кратък срок на молбата Ви за работа, като намерим най-подходящата за Вас оферта.
Нашите партньори са някои от големите европейски държави като Англия,Германия ,Шотландия,Уелс,Северна Ирландия,Финландия Ние осигуряваме ясни условия на труд ,договор,легално пребиваване на чуждестранната територия.Ние осигуряваме работа в различни сектори като:
 
 • СКЛАДОВИ РАБОТНИЦИ 
 • РАБОТНИЦИ В ЗАВОДИ И МЕСОКОМБИНАТИ  
 • ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ
  •  IG Provide LTD”осигурява работа на българските граждани в чужбина съобразно действащото законодателство на приемащата държава или при условията и по реда, регламентирани в международен договор за обмен на работна сила, по който Република България е страна. “IG Provide LTD”сключва посреднически договор с лицата, търсещи работа, и с работодателите, търсещи работници/ служители.
 •     * Ние се отнасяме към всички кандидати с уважение и респект
  * Ние поддържаме постоянна комуникация с кандидатите по нашите
  проекти и ги информираме своевременно за развитието им.
  * Ние поддържаме трайни отношения с кандидатите, с които работим .      

 

 

             

 

 

 

© 2016 – 2018, Copyright IG PROVIDE . All rights reserved